Tervetuloa Suupohjan Ratsutallille!

Nauti hevosista ja ratsastamisesta.

Suupohjan Ratsutalli on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Talli sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Karijoen Myrkyn kylässä. Kristiinankaupunki, Kaskinen, Teuva, Kauhajoki, Isojoki, Närpiö sijaitsevat paikkakuntina lähellä.

Suupohjan Ratsutalli tarjoaa ratsastuskoulutunteja ja valmennuksia, ratsastusleirejä, -kursseja sekä tallipaikkoja. Hevosemme ja ponimme ovat koulutettuja ja sinua ohjaavat hevosalan ammattilaiset. Ratsastamme kuitupohjaisilla kentillä sekä ratsastusseuran maneesissa. Hevoset elävät hevosten elämää, tarhaavat kelien mukaan päivittäin ja laiduntavat kesät, osa asustaa pihatossa.

Syyskausi alkaa elokuussa ja päättyy jouluun.

Kevätkausi alkaa tammikuun alussa ja päättyy toukokuun lopussa.

Kesäisin tallilla on ratsastusleirejä sekä -kursseja. Samoin kuin loma-aikoina.

Ympäri vuoden tallilla järjestetään valmennuksia ja erilaisia kursseja sekä myös kilpaluja, joihin myös ratsastuskouluoppilaat ovat tervetulleita.. 

Myrkyn Yksityisratsastajat ry on aktiivinen ja kannustava seura, joka tekee tiivistä yhteistyötä ratsastuskoulun kanssa järjestäen eri tasoisia kilpailuita sekä muuta toimintaa kaikenikäisille. Tallilla toimii mm. seuran kanssa yhteystyössä Talent-ohjelma.

Contact

Sannan saat kiinni 0445163367 ja Emmin 045 1216285 mikäli tulee kysyttävää.

Olet aina tervetullut kysymään ja ottamaan yhteyttä. Parhaiten saat kiinni klo. 9.-15.00. puhelimitse tai whats app.

Tykkää ja seuraa Suupohjan Ratsutallin facebook-sivua, siellä ilmoitamme tapahtumista ja tallin uutisista.

Sähköposteihin vastaamme harvoin.

News