Tähkäpää -Equestrian & Experience yhdistää hevoset ja elämykset uudella tavalla, tarjoten paikan, jossa voi unohtaa kiireen ja ammentaa hyvinvointia elämään. Maaseutumaisessa ympäristössä, alle kymmenen kilometrin päässä Turun kaupungin sykkeestä on tila, jossa luonto ja eläimet ottavat sinut vastaan juuri sellaisena kuin olet. 

MINI-, PONI- JA YKSITYISTUNNIT, ALKAEN 9.1.2023:

Tähkäpää -Equestrian & Experience tarjoaa elämyksellisiä hevospalveluita tarkoin valituilla ja käyttötarkoitukseen soveltuvilla poneilla ja hevosilla. Hopotin kautta on varattavissa minitunnit, ponitunnit ja yksityistunnit.  Lisäksi räätälöimme palveluita toiveiden mukaisesti. Näistä tiedustelut joko puhelimitse tai sähköpostitse.

MANEESIVARAUKSET, ALKAEN 7.11.2022:

Tilan maneesi on kooltaan 1430m² eli 65X22metriä (ratsastusala 60X22m).Maneesista löytyy uudistettu estekalusto, kouluaidat sekä poniagility esteet. Maneesissa on n.30 metriä peilejä ja toisen pitkän sivun mittainen katsomo. Lisäksi maneesissa on äänentoistolaitteet. Maneesia vuokrataan hevos- ja koiraharrastajille, mutta sitä voi käyttää myös tapahtumissa ja ratsastuskilpailuissa. Voit tehdä joko yksityisvarauksen tai tulla yleiseen vuoroon, jolloin maksimimäärä on 4 ratsukkoa. Näin varmistamme kaikille mahdollisuuden keskittyä omaan ratsastukseen. Omat valmentajat ovat tervetulleita.  Ryhmäkoon ollessa 3 tai enemmän sekä estetunteihin, joissa esteitä 3 tai enemmän, tulee vuokraajien varata koko maneesi käyttöönsä hinnaston mukaisesti. Valmentaessa yleisen vuoron aikana, tulee valmentajalla olla käytössä ääniyhteyslaite. Sellainen on vuokrattavissa tallilta.


News