Hienoa, että löysit Takkulan Ratsastuskeskuksen Hopoti-sivulle! 

Olemme Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meiltä löydät monipuolisen ratsastuskoulutarjonnan sekä täysihoito- että pihattopaikkoja ratsuhevosille.

Koulutetut opettajat ja opetushevoset tarjoavat sinulle ratsastustuntien lisäksi erilaisia elämyksiä ja palveluita; ponisynttäreistä tyhytoimintaan ja talutusratsastuksesta kilpailuihin sekä erilaisiin kursseihin. Ratsastuskoulumme panostaa laadukkaaseen ja turvalliseen opetukseen ja tärkeiden opetushevostemme hyvinvointiin. Tutustuthan sinäkin ohjeisiimme ja sääntöihimme niin edesautat meitä pitämään niistä ja hyvästä talli-ilmapiiristämme huolta.

Puitteissamme on mukava harrastaa ympäri vuoden. Kaksi kuitupohjaista maneesia, isot ulkokentät, maastoreitit uittomahdollisuudella ja maastoesteet ovat asiakkaittemme hyödynnettävissä.

Rekisteröidy ja lisää meidät suosikkitalliksesi Hopotissa ja tule tutustumaan paikan päälle! 

Kerro kuinka voimme olla avuksi - opet@takkulanratsastuskeskus.fi. 

 Ongelmatilanteissa, älä epäröi käyttää Hopotin chattia apunasi!

Nähdään Takkulassa!

Contact

Ratsastuskoulun toimintaan liittyvä asiointi sähköpostitse opet@takkulanratsastuskeskus.fi, palvelemme puhelimitse vain akuuteissa asioissa.Tutustuthan tallimme sääntöihin ja varaus-ja peruutusehtoihin, varaamalla tunnin sitoudut noudattamaan niitä.