Tervetuloa laadukkaalle askellajiratsastustallille!

Talli Fludabaer on Vihdissä Tarttilan tilalla idyllisessä järvimiljöössä maaseudun rauhassa toimiva islanninhevosten ratsastuskoulu ja täyshoitotalli. Tarjoamme laadukasta ratsastuksenopetusta hyväluonteisilla ja hyvin koulutetuilla issikoilla viihtyisissä puitteissa kaiken tasoisille ratsastajille. Asikkaidemme käytössä ovat moderni tallirakennus sosiaalitiloineen, valoisa ja hyväpohjainen iso maneesi, valaistu ratsastuskenttä, issikoiden virallinen 250m pitkä kisarata ovaalibaana "baana" sekä lähiseudun maastot.

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta askellajiratsastuksen opetusta hyvillä askellajihevosilla ja tutustuttaa ihmiset islanninhevosten erityispiirteisiin ja askellajeihin, tölttiin ja passiin. Painotamme paljon istunnan tärkeyttä ratsastuksessa, reiluutta ja hevoslähtöisyyttä hevosen käsittelyssä ja hevosen luontaista tapaa toimia ja oppia sekä pehmeää ja ymmärtäväistä asennetta niin hevosia kuin muita ihmisiä kohtaan. Pyrimme tarjoamaan turvallisen, rauhallisen ja tasapainoisen oppimisympäristön niin hevosille kuin ratsastajillekin. Meillä kaikki saavat harrastaa omalla haluamallaan tasolla, läsnäolevasti, ymmärtävästi, rennosti ja rauhassa mutta halutessaan myös tavoittellisesti kehittyen. Järjestämme pääosin ratsastustunteja kentällä ja maneesissa. Kerran pari kuukaudessa on tarjolla myös maastoja kokeneilla ratsastajille. Tarjoamme myös pilatesta niin matolla kuin hevosen selässä, turpaterapiailtoja sekä myös tavoitteellista valmennusta kilpailemisesta kiinnostuneille.

Kentällä järjestettäviä tunteja on meillä kaiken tasoisille, niin lapsille kuin aikuisille, kokeneille ja kokemattomille. Valtaosa tunneistamme on kuitenkin suunnattu jo perustaidot osaaville aikuisille jotka ovat kiinnostuneet askellajiratsastuksesta, sillä hevosemme ovat reippaita ja reagoivia. 

Maastoille vaaditaan jo reilusti aikaisempaa ratsastuskokemusta, koska joudumme liikkumaan myös autoteillä. Alkeisratsastajia emme ota ollenkaan maastoon, sillä hevosemme tykkäävät mennä maastossa lujaa. 

Käytössämme on kymmenen hyvin koulutettua ja mukavaa islanninhevosta, jotka ovat huolella tehtäväänsä valittuja. Opetuksesta ja opettajien valinnasta vastaa Katariina Koskela, jolla on yli 20 vuoden kokemus issikoista, askellajiratsastuksen opettamisesta, tuomaroinnista ja kilpailemisesta kansainvälisellä tasolla. Kaikki meillä opettajina toimivat, ovat kokeneita askellajiratsastajia, joten islanninhevosten erikoisaskellajihin pääsee syventymään jokaisella tunnilla.

Meille pääsee pääkaupunkiseudun vilinästä nopeasti valaistuja valtateitä pitkin eikä matka-aikaa kerry Espoosta Kehä III:lta kuin 20 minuuttia. Vihdin kirkonkylältä pääsee vaikka pyörällä, koska matkaa on vain noin kolme kilometriä. Myös muista suunnista Tarttilaan on helppo tulla, Porintie (VT2) ja Hanko-Hyvinkää tie kulkevat vain muutaman kilometrin päästä.

Maksuvälineinä meillä käy myös Smartum, Edenred, Eazybreak, ePassi ja Tyky-setelit.

 

News