Elämyksiä islanninhevosilla Ylivieskassa. Tarjontaamme kuuluu maastoretket sekä istunta (CwC) - ja askellajipainotteiset ratsastustunnit kentällä. 

Jos sinulla on pitkä tauko tai ei ollenkaan kokemusta ratsastuksesta niin suosittelemme muutamia ratsastustunteja kentällä ennen maaston varaamista. Myös yksityistunnit mahdollisia. Mikäli olet epävarma taidoistasi, ole yhteyksissä puhelimitse ennen ajanvarausta 0440292670. Huomaathan, että voit aina varata ajan myös puhelimitse, ja myös silloin kun haluat maksaa tuntisi epassilla tai smartumilla. 

Maastoretkillä on alaikäraja 12 vuotta ja/tai usean vuoden säännöllinen hyvä ratsastustaito. Maastossa etenemme ryhmän vähiten ratsastaneen taitojen mukaan.

Ratsastajan painoraja hevosesta riippuen 70-80kg.
Saavuthan varaamallesi tunnille 20-30min aiemmin varustamaan hevosta.

Huom. Ohjeet on laadittu turvallisuuden takia. Olethan rehellinen taidoistasi, jotta osaamme valita tasoosi mahdollisimman hyvin sopivan ratsun ja tällä tavalla saamme niin sinulle kuin hevosellekin mukavan ratsastuskokemuksen.

Hellekelillä tunnit ovat kevyempiä niin hevoselle kuin ratsastajallekin. Suojaathan itsesi hyvin helteellä ja otat myös juomapullon mukaan. Myrskysäällä emme ratsasta.

Contact

Paras aika tavoitella puhelimitse on arkisin klo 9-17. Mikäli olen maastossa tai tunninpidossa kentällä, niin en voi vastata puhelimeen eli kannattaa laittaa viesti/whatsap perään.

News