Tervetuloa Talli Thráhun!

Olemme islanninhevostalli Keski-Suomessa, Jyväskylässä. Tarjoamme asiakkaillemme askellajiopetusta, maastoratsastusta, kilpailuvalmennusta sekä talli- ja pihattopaikkoja islanninhevosille.

Helppo tulla, hyvä olla.


Ajo-ohjeet

Jyväskylästä Palokan kautta: Aja nelostietä pohjoiseen Oulua kohti, nouse liittymästä Ruoke-Palokka-Laajavuori, aja liikenneympyrästä oikealle suuntaan Pappilanrinne, seuraavasta T-risteyksestä vasemmalle Heikkilä, aja n. 2,5 km ja käänny oikealle Jylhänperä (Hiekkapohjantie), aja suoraan n. 6 km, talli on oikealla puolella ja näkyy tielle (nro 591).


Talli Thrán poppoo WhatsApp-ryhmä

Talli Thrán poppoo on yleinen WA -ryhmä, joka on tarkoitettu kaikille tallin asiakkaille (ratsastajat, yksityishevosten omistajat ja vuokraajat jne.). Tulemme ryhmässä tiedottamaan tulevista tapahtumista sekä muista talliin ja sen toimintaan liittyvistä asioista.

Mikäli haluat liittyä mukaan Talli Thrán poppoo WA -ryhmään, laitathan rohkeasti viestiä Talli Thrán puhelinnumeroon niin lisäämme sinut ryhmään.

Contact

Talli on avoinna joka päivä klo 9–21, joten kunnioitathan ystävällisesti aukioloaikojamme, ja sovithan tulostasi etukäteen tallin henkilökunnan kanssa. Luvaton oleskelu tallin alueella on kielletty.

News