Hyvän mielen hevospalveluita

Tarjoan pitkällä harrastekokemuksellani hyvän mielen hevospalveluita, mm. toiveiden mukaisia ohjattuja ratsastustunteja kaiken ikäisille yksityisohjauksena tai pienryhmissä. Heppailuhetket ovat myös olleet suosittuja, joissa perehdytään enemmän hevosen hoitoon ja varustamiseen hevosen maastakäsittelyn tai ratsastuksen ohessa. Yllättävän suosion ovat saaneet myös lasten ja nuorten ratsastusleirit. Kesälle 2023 tulossa tarjolle myös ajotunteja ponilla.

Ratsastukset toteutetaan mukavissa maastoissamme tai valaistulla ratsastuskentällä. Meille on saapunut keväällä 2023 uusi estekalusto.

Voit varata ratsastusajan 1-4 ratsastajalle. Meille saat tulla aivan omana itsenäsi, matalalla kynnyksellä. Harjoitellaan ja tehdään yhdessä! Myös kokeneemmat hevostelijat ovat lämpimästi tervetulleita meille! Meillä harrastetaan melko rennosti, hevoset ja ihmiset, mutta myös turvallisuusasiat huomioiden. Toisinaan ratsastamme kentällä lampaankarvasatuloilla, toisella kerralla saatamme kokeilla esteratsastusta fiiliksen mukaan.

Järjestämme myös pidempiä maastoratsastuksia jo hieman kokeneemmille. Meiltä järjestyvät myös lasten tallisynttärit, talutusratsastukset tapahtumiin, työhyvinvointipäivät.. Kysy lisää!

Asiakaskäytössämme on tällä hetkellä kahdeksan erilaista, mukavaa hevosta ja ponia. 

Asiakkaideni ratsastustaso vaihtelee tällä hetkellä alkeista heB/A-tasolle.

Tallimme sijaitsee Keski-Suomessa Hankasalmen Venekoskella ihanan Venejoen äärellä rauhallisessa maalaismaisemassa. 

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan meihin sekä toimintaamme, nähdään!

-Veera Ylönen & hepat

Contact

Voit varata tuntisi suoraan Hopotista tai puhelimitse Veeralta, p. 050 5939191. Jos emme vastaa puhelimeen, jätäthän tekstiviestin, niin soitamme sinulle takaisin myöhemmin. Hopotin tuntivaraus on avoinna aina tuntia edeltävään päivään klo 23.59 saakka. Jos näet vapaita paikkoja ja haluat ilmoittautua saman päivän tunnille, teethän varauksen puhelimitse :).

News