Hyvän mielen hevospalvelut Hankasalmen Venekoskella <3

Tarjoamme asiakas- sekä hevosystävällistä toimintaa kaiken tasoisille harrastajille. 

- Ratsastustunnit pienryhmässä (max 4 rats. ryhmät)
- Yksityistunnit (1-4 rats.)
- Heppailuhetki (sis. räätälöidyn paketin hevosen kanssa, esim. hevosen hoitoa/ varustuksen opettelua + ratsastushetki tai maastakäsittelytunti)
- Hevosleirit lapsille & aikuisille (kesän 2024 leireiltä tilaa vielä lasten/ nuorten esteleirillä 22.-24.7.)
- Tyhy-päivät (max. 10hlö), hevostelua, tynnyrisauna & kylpypalju
- Lasten tallisynttärit

Painotamme (ratsastus/hevos)tunneillamme vuorovaikutuksellista, biomekaanisesti oikeaoppista istunnan opettelua (CwC). Tunneillamme saa (kannattaa) aina kysyä, jos jokin asia mietityttää tai ei aukea. Pilkotaan asiat yhdessä ymmärrettäviin osiin. 

Istuntatuntien lisäksi pidämme säännöllisesti myös puomi, este- sekä maastoratsastustunteja.
Meillä on käytössämme valaistu ja estekalustolla varusteltu ratsastuskenttä, johon saamme laajennusta alkukesän -24 aikana (n. 25x45m). Tallin lähistöltä löytyy rauhallisia metsälenkkejä maastoiluun.

Meille saat tulla aivan omana itsenäsi, harjoitellaan ja tehdään yhdessä. Kokeneemmatkin ratsastajat erittäin tervetulleita, heille lämpimästi suosittelemme CwC- istuntatunteja.

Eletään toukokuuta 2024 ja tulevan syksyn vakiotuntien suunnittelu on ajankohtaista. Kevätkauden vakiotunnit loppuvat 2.6.

Kesätunnit pienryhmässä tarjolla heinäkuussa (4.7.-1.8.) torstaisin klo 16-19, viiden kerran kortti yht. 200€. Löydät kesätunnit(kin) Hopotin tapahtumakalenterista. Kesällä leirit sekä yksityisvaraukset palvelet asiakkaita. Pidemmät maastoratsastukset kokeneille ovat olleet myöskin suosittuja kesäisin.

Syyskausi alkaa viikolla 32 > 5.8.2024.

Muutosten kanssa elävät aukioloaikamme:
Ma-To 15-20, Pe 16-19, La 10-16, Su suljettu.
Laitathan viestiä jos olet tulossa tallille muulloin kuin varaamanasi aikana, niin osaamme olla vastassa. :)

Hevosten kesäloma 17.-30.6.2024, jolloin talli suljettu.

<3 Veera Ylönen
(Ratsastuksenohjaajaopinnot YSAO Hingunniemi 22-, CwC-istuntaopettaja -24, lähihoitaja -15)


Contact

VARAUKSET: Voit varata tuntisi suoraan Hopotista tai puhelimitse 050 593 9191. Jos emme vastaa puhelimeen, jätäthän tekstiviestin, niin soitamme sinulle takaisin.

Hopotin tuntivaraus on avoinna tuntia edeltävään päivään klo 23.59 saakka. Jos näet vapaita paikkoja ja haluat ilmoittautua saman päivän tunnille, teethän varauksen soittamalla/ viestillä :).

PERUUTUKSET: Peru tuntisi viimeistään 24h ennen ratsastustunnin alkua, myöhäisistä (alle 24h) peruutuksista ilmoitus puhelimitse 050 593 9191.

News