Toivola on 1936 perustettu hevos ja lypsykarjatila. Tarjoamme lännenratsastus ja Centred Riding -tunteja kilteillä, osaavilla ja monipuolisillä hevosillamme. Opetamme myös hevosen maastakäsittelyä ja hevosmiestaitoja.

Tunnit ovat pienryhmätunteja ulkokentällä ja lähiseudun maastoissa. Hevonen on osattava laittaa itse kuntoon tunnille ja sieltä pois, paitsi alkeistunneilla. Käythän tätä varten suunnitellun lännenratsatuksen peruskurssin, jossa perehdytään hevosen varustamiseen. Tai ostat tuntisi alkuun yksityisopetusta 1h/28€ (sovi Martan kanssa 044 2770188)

10x kortilla ja 5x kortilla pääset osallistumaan joustavasti kaikille ryhmätunneille ja perusmaastoihin. Näin harrastaminen on joustavaa ja voit valita mieleisen tunnin jokaiselle viikolle erikseen. Maastoja voi myös toivoa jollekkin tietylle päivälle.

Tallillamme on käytössä watch app-ryhmä, jonne julkaistaan hopotiinkin myyntiin tulevat maastot ja tiedoitetaan ajankohtaisista asioista! Mikäli haluat tähän ryhmään, laita viesti Martalle :) 044 2770188 

Contact

Soitot ja viestit klo 6.30-20.00
Talli auki arkisin 16.00-20.00 ja viikonloppuina erikseen ilmoitettuina ajankohtina

News