Tervetuloa Tupasvillan issikkatilalle!

HUOM! KUN VARAAT TUNTEJA, LUE TUNNIN KUVAUS! SIELLÄ SAATTAA OLLA LISÄTIETOA ESIM TALLILLE SAAPUMISESTA. 

LUE MYÖS ETUSIVULTA  SÄÄNNÖT


Tupasvillan issikkatila on pieni kotitalli Kangasalan Ruutanassa. Tarjoamme askellajiratsastustunteja lapsille ja aloitteleville aikuisille pienryhmissä, joita ohjaa tallin oma väki. Toisinaan tallilla vierailee valmentaja, jonka kursseille saattaa löytyä yksittäisiä paikkoja. Tupasvillan tallilla järjestetään myös Suomen islanninhevosyhdistyksen lisenssikursseja ja muita teemapäiviä.

Tallin sisätilat remontoitiin keväällä -21. Hevosille on muutama boksi ja isompi pihattokarsina sekä isot tarhat, joista kesällä pääsee myös suoraan laiduntamaan. Hevosille on ympäri vuoden sulana pysyvät vesiautomaatit. Tallissa on lämpöeristetty pesuhuone, jossa on loimien pesukone ja myös tilaa hevosen pesuun.

Ratsastustunnnit pidetään 23x50 m valaistulla kentällä.  Tupasvillassa asustaa 6-8 islanninhevosta, joista tällä hetkellä 3-4 on asiakaskäytössä.

Kentän laidalla on katoksessa pieni "katsomo", jossa on viileitä ilmoja varten kaksi terassilämmitintä. Satulahuone on remontoitu viihtyisäksi syksyllä -20, ja siellä voivat esim vanhemmat odotella lasten tunnin ajan. Satulahuoneessa on keittiö, jossa voi keitellä kahvia, ja jääkaapissa voi säilyttää omia eväitä. Satulahuoneessa on myös asiakasvessa.

News