Tervetuloa ratsastamaan!

Huom! Jos et löydä kalenterista sopivaa tuntia tai vapaita paikkoja ei ole, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro minkälaisille tunneille olisit kiinnostunut tulemaan. Uusia ryhmiä perustetaan kysynnän mukaan.

Tarjoamme myös yksäri- kaksari ja tilaustunteja. Sovittava sähköpostitse.

https://www.facebook.com/AlsbolenTalli/

Alsbölen talli sijaitsee Vantaalla Seutulassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kehäradan Kivistön asemalta pääsee bussilla lähelle.

Tarjoamme lapsille Ponikoulua ja ponitunteja, ja aikuisille ja nuorille ratsastustunteja pienryhmässä, myös alkeiskursseja. Tilaustunnin 1- 4 henkilölle voi myös varata.  Aikuisten tunnit sopii monen tasoisille ratsastajille jonkin verran ratsastaneista kokeneisiin. Opetus on yksilöllistä. Ponikouluun pääsee kaikki alle 50 kiloiset ilman alaikärajaa. Koulussa opitaan myös ponien hoitoa ja käsittelyä. Ponikoulussa ja ponitunneilla lapsi tarvitsee mukaan oman taluttajan / avustajan.

Käytössä on upouusi eristetty maneesi ja kesäaikana hyvällä säällä päästään ratsastamaan kentälle.

Talli tarjoaa myös hoitopaikkoja omille ratsuille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Huom! Saavuthan tunnille hyvissä ajoin, n 1/2 tuntia ennen, että ehdit laittaa ratsusi kuntoon.

Ratsastuksen harrastajalla pitää olla oma tapaturmavakuutus. Talli ei korvaa mahdollisia tapaturmia.

Kun tuote, esim tallikortti / ratsastustunti on ostettu, siihen ei ole palautusoikeutta. Tapauskohtaisesti voimme sopia käyttöajan pidentämisestä tai kortin siirtämisestä toisen ratsastajan käyttöön.

https://www.vantaanratsastuskoulu.fi

Contact

Uudet asiakkaat, laittakaa sähköpostia ennen ratsastustunnille tai ponikouluun tuloa, niin saatte henkilökohtaisen infoviestin.
Tilaustuntien hintatiedustelut ja varaukset sähköpostitse.

News