WellDressage on monipuolinen hevosalan yritys jonka toimintaan kuuluu yksityis- ja pienryhmätunnit, erilaiset hevosten kuntoutuspalvelut, ratsutus- ja valmennustoiminta kouluratsastuksessa sekä hevosten talli- ja kuntoutuspaikkatoiminta Hyvinkäällä. 

Hopotista löydät tunti- ja kurssivarauksemme.

Yksityis- ja pienryhmätunneillamme harjoitellaan hyvää perusratsastusta. Opetuksemme painottuu istuntaan ja  apujenkäyttöön joka oikeastaan luo koko kouluratsastuksen. Hyvän perusratsastuksen harjoittelu on pitkäjänteistä työtä joka vaatii ratsastajalta sitoutumista. Taikatemppuja meillä ei ole tarjota mutta niiden sijasta sitäkin enemmän oppia hyvästä perusratsastuksesta, hevosen ja ratsastajan biomekaniikasta, hevosen oikeaoppisesta liikkumisesta sekä ymmärrystä miten erilaisia hevosia ratsastetaan ja ennen kaikkea miksi. 

Hevoset ovat sopivan herkkiä, kuitenkin kilttejä ja niillä pääsee aidosti harjoittelemaan perusratsastuksen saloja. Yksityis- ja pienryhmätunnit ovat intensiivisiä tunteja joilla harjoittelu on tehokasta. 

Vakituiset paritunnit talvikaudella ovat ma, ke ja pe ilta-aikaan. Aamupäivätunteja ei ainakaan toistaiseksi ole tarjolla. Iltapäivän tunteja voidaan pitää klo 15 alkaen, vakitunnit sijoittuvat klo 17-20 välille. 

Kevät-/ Kesäaikaan WellDressagen tuntitoiminta on laajempaa ja varattaviksi tulee erimuotoisia kursseja ja iltatunteja.

Tenavatunnit pidetään ke ja pe klo 16.45-17.45. 


Kotisivuillamme voit käydä tutustumassa niin tunteihin kun muuhun palveluntarjontaamme www.welldressage.fi

 

Contact

Soittoaika arkisin klo 14-15, muuna aikana jos puhelimeen ei ehditä vastaamaan voit lähetää sähköpostia, viestin tallin fb messengeristä, Whats Upp viestin tai sähköpostia, Instagram-viestienkin pitäisi löytää perille asti.