SYKSYN  2023 RATSASTUSTUNNIT ALKANEET, TERVETULOA RATSASTAMAAN!!

With Hevoset -Talli  lyhyemmin WH-Talli on lapsille, nuorille ja aikuisille hevosharrastajille sekä pararatsastajille tarkoitettu ratsastuskoulu ja valmentautumispaikka. Olemme SRL:N jäsentalli.

Meille olet tervetullut tutustumaan hevosiin, opettelemaan hevosten hoitoa, ratsastamaan ja valmentautumaan.

Järjestämme  kausiluonteisesti ratsastustunteja syksyllä ja keväällä,  5x lyhyt kursseja, päiväleirejä, leirejä sekä erikseen tilattavia yksityistunteja, perhetunteja sekä kaveritunteja.

SYYSLOMALEIRI 16.-18.10.2023 VARATTAVISSA, kokonaishinta 295e

 Tarjolla on myös lapsille tai aikuisille tarkoitettuja synttäritunteja ja leirejä, polttariratsastusta, vikellystä (alkeis) eli voimisteluratsastusta, poniajelua, Tyky-toimintaa sekä luokkaretkiä. Kesäisin järjestämme sirkusopetusta lapsille ja aikuisille, myös akrobatiaa, harjoitukset tapahtuu tällöin maneesissa. Aikuisille tarjolla myös tasapainorataharjoittelua.  Ratsastajatupaan mahtuu noin 15 henkilöä syömään, porrastettuna enemmänkin. Hinta räätälöidään tarpeen mukaan, joten kannattaa ottaa yhteyttä ja sopia halutusta toiminnasta erikseen. 

Tallimme sijaitsee Koskella TL, 10-tien varrella. Käytössämme on maneesi ja kesäisin iso kenttä. Ratsastusta ja toimintaa hevosten kanssa ohjaa yrittäjä, harratusratsastuksen ohjaaja Laura Kaihilahti. Mira Mahosenahon ja Mikko Mäentaustan  valmennuksiin voi osallistua omalla tai sovitusti tallin hevosella. Sirkustoiminnan ohjauksesta vastaa Reetta Kinnari.

Tuntihevosella valmennuksiin osallistuminen edellyttää vähintään  kahta ratsastustuntia viikossa kausikortilla ratsastettuna. Hevosvuokran maksamisen lisäksi tulee maksaa valmentajalle suoraan valmennusmaksu. Valmennukset järjestetään Miran ja Mikon kanssa vuoroviikoin tiistaisin. 

Ratsastusryhmämme ovat pieniä ja haluamme opettaa hyvää perusratsastusta, istuntaa ja hevosten käsittelyä. Varaa siis riittävästi aikaa itsellesi ennen ja jälkeen ratsastuksen, jotta saat nauttia myös yhdessäolosta hevosten kanssa.

Meillä on muutama karsinapaikka yksityishevosille. Hevosen tulee pärjätä muiden hevosten kanssa samassa tarhassa pienessä laumassa. Erityispalveluista otamme ylimääräisen maksun. Vastuu hevosesta ja sen tekemisistä on aina hevosen omistajalla.

Tervetuloa !!

News