Haluatko oppia hevostaitoja, läsnäolon taitoa tai vuorovaikutustaitoja? Woimahevosen taitotallille olet tervetullut omana itsenäsi, juuri sellaisena kuin olet! Tärkeintä on halu oppia, sillä kaikkia taitoja on mahdollista kehittää. Tarjoamme erilaisia heppakursseja sekä -kerhoja, tapahtumia, sosiaalipedagogista hevostoimintaa sekä hevosavusteisen mindfulnessin HeLMi®- hetkiä. Keksimme varmasti kivan elämyksen myös synttäri- tai polttarisankarille. Tervetuloa mukaamme iloiselle matkalle kurkistamaan, mitä kaikkia hevonen voi juuri sinulle opettaa! 

Meille ovat tervetulleita heppailemaan myös erityistä tukea tarvitsevat asiakkaat. Heppahetket suunnitellaan juuri sinun kiinnostuksesi mukaisesti, mitä sinä haluaisit hevosista oppia? 

Taitotallin toiminnan ohjaamisesta vastaa sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja Salla Forsman. Salla opiskelee tällä hetkellä kuntoutuksen ohjaajaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Lisäksi Sallalla on myös luonto-ohjaaja, hevostoimija - tutkinto sekä hevosavusteisen mindfulnessin ohjaaja-koulutus. 

Woimahevosen taitotalli sijaitsee Porissa, Söörmarkun Kellahdella keskellä kaunista maalaismaisemaa. Porin keskustaan on matkaa n. 15 km. Taitotallista löytyy karsinapaikat 9:lle hevoselle sekä pihatto. Tallilla asustaa kymmenkunta hevosta, kaksi kania sekä kaksi kissaa.

Contact

Watsappaa, tekstaa, soita tai laita sähköpostia! Jos et tavoita puhelimitse niin laita viestiä, palaamme asiaan mahdollisimman pian!

News