Haluatko oppia hevostaitoja, keskittyä hetken omaan kehoosi, iloita ja onnistua yhdessä hevosen kanssa? Woimahevosen taitotallille olet tervetullut omana itsenäsi, juuri sellaisena kuin olet! Apukädet ovat aina paikalla sinua varten: varustelemme hepat yhdessä tunnille ja selkään nousemme näppärästi ratsastusrampilta. Kiireen voit jättää saapuessasi vaikka auton hanskalokeroon, sillä meillä minuuttiaikataulua tärkeämpää on hevosen kanssa yhdessä vietetty aika, joka alkaa jo karsinassa ennen ratsastusta. 

Tarjoamme kehotietoisia ratsastustunteja, päiväleirejä, erilaisia kursseja, sosiaalipedagogista hevostoimintaa sekä hevosavusteisen mindfulnessin HeLMi®- hetkiä. Keksimme varmasti kivan elämyksen myös synttäri- tai polttarisankarille. Tervetuloa mukaamme iloiselle matkalle kurkistamaan, mitä kaikkia hevonen voi juuri sinulle opettaa! 

Meille ovat tervetulleita heppailemaan myös erityistä tukea tarvitsevat asiakkaat. Heppailut suunnitellaan juuri sinun kiinnostuksesi mukaisesti, mitä sinä haluaisit hevosista oppia? 

Taitotallin toiminnan ohjaamisesta vastaa sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja Salla Forsman. Salla on koulutukseltaan kuntoutuksen ohjaaja (AMK). Lisäksi Sallalla on myös luonto-ohjaaja, hevostoimija - tutkinto sekä hevosavusteisen mindfulnessin ohjaaja-koulutus. 

Woimahevosen taitotalli sijaitsee Porissa, Söörmarkun Kellahdella keskellä kaunista maalaismaisemaa. Porin keskustaan on matkaa n. 15 km. Taitotallista löytyy karsinapaikat 9:lle hevoselle sekä pihatto. Tallilla asustaa kymmenkunta hevosta, kaksi kania sekä kissa.

Contact

Watsappaa, tekstaa, soita tai laita sähköpostia! Jos et tavoita puhelimitse niin laita viestiä, palaamme asiaan mahdollisimman pian!

News