Tervetuloa talliyhteisöömme!

Kasvunpolun Hevostoimintatallilla toimintamme on sosiaalipedagogiseen viitekehykseen pohjautuvaa yhteisöllistä tekemistä ja toimintaa. Tarjoamme talliyhteisössä erilaisille hevosharrastajille ryhmämuotoisia kerhoja ja kursseja, mutta myös yksilöllisiä palveluita asiakkaan toiveiden mukaan. Pääset tutustumaan toimintaamme täällä Hopotin sivuilla sekä Kasvunpolun Hevostoimintatallin facebook-sivuilla.

Tallillamme pääosassa ovat kansallisaarteemme eli Suomenhevoset. Joukon jatkona häärää Shetlanninponikaarti. Hevosemme elävät pihatossa ja viettävät vapaa-aikaansa laumassa, jossa ne saavat toteuttaa itseään sosiaalisesti lajinmukaisesti toimien. Hyvinvoivat eläimet ovat hyvinvointipalveluiden perusedellytys ja tavoitteenamme on tyytyväiset ja onnelliset kaviokaverit.

Kasvunpolun Hevostoimintatallilla pääset tutustumaan hevosavuisteisiin hyvinvointipalveluihin. Meillä voit varata yksityistunnin HelMi - hevosavusteiselle yksityistunnille, hevostaitotunnille, ratsastuksen istuntavalmennukseen tai rentouttavaan hengähdyshetkeen luonnossa hevosen kanssa. Ratsastus-/hevostoimintapalvelumme toteutetaan yksityistunteina, paritunteina tai pienryhmätunteina.

Erityisosaamisemme on erityisryhmien eläinavusteisissa palveluissa. Toteutamme hevosavusteista toimintaterapiaa, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan yksilöohjausta, erityisryhmien ryhmätoimintaa, hevosavusteista neuropsykiatrista valmennusta sekä eläin-/hevosavusteista sosiaalista kuntoutusta. Meille on mahdollista hakeutua myös Kelan Nuotti-valmennukseen sekä Oma Väylä kuntoutukseen.